Seguidors

dissabte, 16 de gener del 2010

Curs de patchwork


Per fi m'he decidit ha fer un curs de patchwork. Ha sigut gràcies a la meva amiga Anna, que es va apuntar i ha estirat de mi. Avui he fet la primera classe i això és el que he fet ... mica en mica, jeje.

10 comentaris:

Fils i robes ha dit...

Gràcies per visitar el meu blog i deixar-me un comentari. He visitat el teu i he vist totes les cosetes que vas fent. Els ratolins m'agraden molt .....però sobretot les postals que vas comprar a Roma les trobo maquísimes !!Ideals per fer aplicacions a qualsevol lloc. Fins aviat

maria elena ha dit...

a mi me gusta mucho el patchwork ..asi que adelante .. para poder ver cosas bellas besos

eugenia ha dit...

Ja veuras com t'enganxes. petonets

Maite ha dit...

Hola! Gràcies pel teu comentari. Fa molta il·lusió rebre comentaris de persones que comparteixen les teves inquietuds... He tingut durant dos anys el mateix disseny de blog que tu, cosa que m'identifica amb tu, je,je, je... Fas coses molt boniques i ja t'aviso: aquest món no té fi....
Ens seguirem contactant!

Mar ha dit...

Jajajaja, ahora ya estás perdida! La camiseta te ha quedado de fábula. Muy original! ;)

Gemma ha dit...

Que bé!! Un curs de patch!!
Espero que aprenguis moltes coses. Jo em vaig apuntar a un al maig un dia per sertmana però a l'octubre ho vaig deixar. No tinc molt bona sensació del curs que vaig fer però quan pugui i tornaré, ara ja sé que vull fer en un curs de patch. Segur que t'ho passes molt bé. Gràcies pel material espero posar-lo en pràctica ben aviat. petons.

Mimos da Nieta ha dit...

É sempre bom tirarmos alguns cursos para estarmos sempre informadas das novidades parabéns
Bjs.
Nieta

Bruna ha dit...

T'ha quedat genial!!!!!!!, tens bona mà.
Felicitats.
Petonets

tanny ha dit...

Hola me gusta mucho lo que haces, te felicito, y te seguire para ver como van esos cursos de patchwork, te invito a que visites mi blog cuando gustes.

Montse ha dit...

ei, un log cabbin molt ben aconseguit!!!
m'agrada la combinació i es veu molt ben fet!!!
quan veurem el coixí???