Seguidors

diumenge, 3 de febrer del 2013

Una petita història ...

Quan tenia uns 14 anys ma mare en va comprar fil per fer  un cobrellit a ganxet. El va comprar a pes i no eren cabdells sinó que s'havia de posar en una cadira i anar fent-los.

Massa feina per a una nena, a la que no li agradava GENS fer ganxet.

La meva mare va tenir un disgust molt gran quan va veure que el seu projecte no anava enlloc, va guardar el fil, encara en estat pur, va fer una bossa especial per guardar-lo i quan em vaig casar me'l va portar a casa i em va dir: "mira nena, aquí el tens, algun dia faràs alguna cosa"

La  meva mare va morir al 2008, la trobo a faltar molt. Així que he pensat que havia de fer alguna cosa amb tot aquell fil !!!!


 


 
Fa una mandra tremenda desembolicar-lo i fer els cabdells (no sé si alguna de vosaltres en pot explicar algun truc per fer-ho més ràpid i menys cansat) però ja tinc dues fetes, també he comprat fils de colors,  faré una manteta, la manteta de la Iaia, en record seu. La tècnica utilitzada els Granny Squares, el bàsic. Ara tinc això i vaig fent ...


Bé, avui estic molt sentimental, no sé ... segur que alguna de vosaltres m'entendrà.
Petons






3 comentaris:

Magda ha dit...

Gloria, a les botigues a on venen la llana en madeixes tenen uns aparells que els diuen paraigües i que justament es per capdellar.les. Segur que si tens alguna botiga pel teu barri a on venguin llana i els preguntes, saben el que t'estic dient i potser hasta tenen i t'ho deixen fer.
Si vius a Barcelona a Llanàrium en tenen.

Glòria Garcia ha dit...

Benvolguda Magda, sóc de Vilanova i la Geltrú, ho preguntaré però no crec que aquí ho tinguin. De totes maneres no m'importaria pujar a Barcelona a fer-ho. Em pots donar les dades d'aquest lloc que preguntaré????
Moltes gràcies !!!!!

Glòria Garcia ha dit...

Magda ja he trobat la informació de la botiga, trucaré i preguntare, moltes gràcies !!!!!